Omfavn tiden med retrograd og får det bedste ud af det

Har du svært ved at forstå hvad det er der sker omkring dig lige for tiden, men føler du at du bliver forfulgt af dårligdomme der gør det mere vanskeligt at komme igennem dagene uden at komme i problemer, så kan det være at du netop befinder dig i en periode hvor f.eks. Merkur er i retrograd.

Hvis det hele driller dig, så tjek om du måske er midt i en retrograd

Vores univers kan spille en afgørende betydning i forhold til hvordan vi går rundt og har det og især i de perioder hvor der er retrograd, så kan man opleve lidt ekstra modgang i forhold til teknologi, kontraktaftaler og meget mere.

Som oftest opdager man at der er retrograd af en art, fordi alting driller mere end ellers. Det kan være at du har fået købt dig Billig HP W2410 toner, men til den forkerte printer eller lignende. Retro betyder tilbage og det er netop vigtigt at huske, da dette kan gøre det lettere at komme igennem perioden med denne forståelse.

Gå tilbage til de ting du troede var gemt væk, men som stadig ulmer

Når du befinder dig i retrograd så er det vigtigt at du er påpasselig med at skrive under på nogle kontrakter eller går med til en større betaling af f.eks. linkbuilding, fordi du skal bruge dette.

Gratis linkbuilding kan dog sagtens være en mulighed, da du ikke vil opleve at få andet end den ekstra tid i klemme som du skal bruge på at læse hvad det er, men faktisk bør du hellere gå tilbage i din retrograd og se på ting og oplevelser, der måske ulmer endnu, men som du aldrig har fået gjort kål på.