Kom i Zen med få fif

Er du helt i Zen eller mangler du lige det sidste for at føle at du er i mål? Her kan du få lidt ideer til hvordan du kan komme skridtet nærmere at lande i dit Zen.

Få ryddet op i sindet

Når man er i zen, er man der hvor man er i nærværenhed. Det er blevet lidt en talemåle for dem der har brug for lige at slå koldt vand i blodet og blive bevidst om nuet, men mange bruger det især når de prøver at forklare at de er ved at finde hoved og hale i nogle kaotiske begivenheder.

Man skaber zen bedst når man har klaret de gøremål der fylder og ”larmer” omkring dig. Det kan være små som store ting der fylder, men det er lidt som med de gode Viaplay serier, der bliver ved med at dukke op. Når én er klaret, så kommer der en ny der skal kigges på.

Få ryddet op i økonomien

Oftest er det forholde i økonomien der kan drille sindet og gøre det svært at få fodfæste igen. Er det noget der får dig til at nikke anerkendende, så bør du få ro omkring din økonomi og den bedste måde du kan klare dette er ved at få lagt dig et budget.

Et budget er lidt et regnestykke for, hvad du forventer at få ind og hvad der kommer ud af midler på din bankkonto. Har du aldrig prøvet at lægge et budget før, så skal du starte med at se hvad du har af indtægter. Derefter skal du trække de udgifter du ved har fra. For nogle er det lettest at tage udgangspunkt i kontoudskrifterne fra banken, så man får alle udgifter og indtægterne med.

Når du har styr på dit budget, kan du forhåbentlig se, hvordan du skal håndtere dine penge de næste par måneder så du kan få ro i maven. Det er vigtigt at holde sig til de beløb der er budgetteret for at det ikke stikker af igen. Du kan online se på lån penge hurtigt, hvis du har brug for hjælp nu og her til at dække en vigtig udgift.

Drop soloræset, hvis det ikke er noget du trives i

Har du sikret at have zen i sindet i forhold til økonomien er det som regel kærlighedslivet der kan fylde derefter. Det kan være svært at få enderne til at gå op og vi er nok bare ramlet ind i en tilværelse hvor vi efterhånden er bedre kørende når vi kører solo. Men den tosomhed der er ved et parforhold, er svær at dække ind når man kører soloræset.

Der er mange der har fået øjnene op for at date personer med andre kulturer end de danske. Det kan på mange måder være lettere og bl.a. de russiske kvinder har et helt andet syn på vigtigheden i ikke at køre solo pga. den anden kultur de kommer fra.