Herregårdssten: Stenen med mange formål

Hvis du er på udkig efter en attraktiv og alsidig sten, er herregårdssten det perfekte valg. Denne type sten kan bruges på mange forskellige måder, lige fra indkørsler til terrasser. Den fås i flere forskellige farver, så du kan finde den perfekte sten, der passer til dit hus’ ydre. I dette blogindlæg vil vi diskutere de forskellige mønstre, som herregårdssten kan lægges i. Vi vil også give tips til, hvordan du vælger det rigtige mønster til dine behov.

Mest gængse mønster
Det mest almindelige mønster for herregårdssten er halvbundet. I dette mønster lægges stenene forskudt med en afstand på ca. en tomme mellem hver sten. Dette mønster ser attraktivt ud og giver en rustik følelse til din ejendom. Det er især populært til indkørsler, men kan også bruges til terrasser, gangarealer og andre områder.

Læg et robust mønster
Et andet populært lægningsmønster er blokbinding. I dette mønster er stenene arrangeret i blokke af to eller flere sten. Dette skaber en stærk og holdbar overflade, der er perfekt til områder med meget trafik, f.eks. indkørsler og gangarealer. En anden fordel ved dette mønster er, at det er let at vedligeholde; du skal blot feje alt affald, der samler sig, væk i fugerne mellem stenene.

Tag et valg
Et tredje mønster er den kvadratiske klæbning, som minder meget om blokklæbning, bortset fra at hver sten har fire sider i stedet for to. Dette skaber en endnu stærkere og mere holdbar overflade end blokbinding, og det ser også mere attraktivt ud, fordi der er færre huller mellem stenene. Desuden gør dette mønster det nemmere at vedligeholde din indkørsel eller terrasse ved at feje alt affald, der samler sig i fugerne mellem stenene, væk.

Klik dig ind på https://www.herregardssten.dk/ og lær mere omkring herregårdssten.