Få styr på dine kviklån og få ro i sjælen

Der er mange der har taget meget ugunstige forbrugslån og kviklån, som de stadig betaler på, efter flere år. Der er sket meget på lånemarkedet, og derfor kan det i mange tilfælde betale sig at få styr på sine kviklån, så man kan få ro i sjælen. 

kviklån kan stresse

det der kan stresse ved ta have flere kviklån, er at der hele tiden kommer regninger på renter og gebyrer, der kan være svære at overskue. Hvis du har mistet overblikket, så er det derfor en god ide at genvinde dette og få styr på situationen, med de ugunstige lån. Det er jo nemlig sådan, at lånemarkedet har ændret sig drastisk det seneste år, og der er også kommet nye reguleringer, der skal gøre det sikrere at låne online. Der er blandt andet lavet en fortrydelsesfrist på 14 dage på lån, og der er også sat et loft på, hvor meget gebyrer og renter må fylde i det samlede låneregnskab. I tillæg, har øget konkurrence på lånemarkedet ført til, at det er blevet billigere at låne penge online, og man kan finde lån der har gunstige vilkår, der passer til ens behov.

I dag kan man for eksempel finde sikre og billige lån hos seriøse låneleverandører som simbo.dk.

Refinansier dine kviklån

Der frarådes jo som hovedregel, at tage nye lån for at dække udgifter på gamle, men undtagelsen er, hvis man kan finde en bedre og billigere løsning. Det er dette man kalder for refinansiering, og det er en god måde både at få bedre overblik og at spare penge. Hvis man har mange kvik lån, kan man nemlig hurtigt blive stresset over de mange betalinger, renter og gebyrer. Når man refinansierer lånene, så får man et større lån at forholde sig til og de gamle bliver indfriet. Du skal med andre ord kun forholde dig til en regning i måneden, og et stort lån med gunstigre vilkår end dine tidligere lån, gør det også meget billigere på sigt. Det sparer dig altså både for stress og penge, at refinansiere dine kviklån.

Nu er det også blevet sværere at låne penge, men det skal du som kunde være glad for. Det betyder simpelthen at der er kommet mere fokus på ansvarlig långivning, og på kun at låne penge ud til mennesker der rent faktisk har råd til at betale ned på lånet i henhold til låneaftalen. Det skåner de personer, der kan blive sat i en meget sårbar økonomisk situation ved at tage et kviklån, fra at gøre det. På samme måde, er der kommet flere løsninger for refinansiering, så man kan blive kvit de gamle, ugunstige lån og samle dem i et stort, billigt lån der er til at overskue.